Een marktplaats betaalbaar maken

Maakt u van een advertentie script gebruik, dan zal het eenvoudig te doen zijn om een eigen marktplaats te beginnen. U kunt met uw beheeraccount inloggen in de beheeromgeving. Voor het wijzigen van de instellingen van uw site kunt u het beheerdersaccount eenvoudig inzetten. Het artikel marktplaats script kopen bevat informatie over zulke scripts. Nadat u het marktplaats script gekocht heeft, kunt u direct de bronbestanden downloaden. U kunt voor plaatsing van een advertentie binnen specifieke rubrieken een geldbedrag vragen.

Het tarief is per individuele rubriek in te stellen. Wanneer er een nieuwe advertentie geplaatst wordt, zal meteen het nieuwe tarief in rekening gebracht worden. Het vereist weinig kennis van de techniek.

Vanuit elke advertentie op de website zijn een aantal standaardformulieren eenvoudig aan te roepen. Via een reactieformulier kan een reactie bij een advertentie worden achtergelaten. Een ingevuld reactieformulier zal naar het e-mailadres van de adverteerder worden gestuurd. Men kan een melding van een advertentie bij de websitebeheerder doen. Zo kunt u een advertentie melden als u fraude vermoedt. Men kan meerdere foto’s aan eendvertentie toevoegen.
Free Web Hosting