Portaalsite maken info

Startpagina dochters zijn tegenwoordig meer dan alleen maar een lijst met links. U kunt er allerlei andere informatie op kwijt. Met een startpagina script krijgt u de ook optie om zelf een startpagina website te bouwen. In het geval dat u daarin interesse heeft, kunt u Startpagina aanmaken eens doornemen. Een startpagina script kan worden gekocht met behulp van een link op die pagina.

Online inkomen genereren is met het script heel prima te doen. U kunt het startpagina script inzetten voor de verkoop van backlinks. U kunt enorm gemakkelijk de prijs van een backlink opgeven in het beheeromgeving van het startpaginascript. Hoe u de koppeling met de betaalprovider instelt, leest u in de online handleiding.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. Ook kunt u custom code invoeren voor een banner. De handleiding van het script vertelt u wat u daarvoor moet doen.

Behoorlijk handig zijn startpagina websites daarnaast wanneer u zich bezighoudt met linkbuilding. Een afzonderlijke startpagina zal dikwijls rondom een bepaald thema zijn opgebouwd. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Er kan daarbij nog een aparte tekst worden aangemaakt binnen iedere rubriek op een dochterpagina.

We brachten u er eerder al van op de hoogte. Het is mogelijk om extra widgets aan de dochterpagina’s toe te voegen. Een voorbeeld is een widget dat het laatste nieuws op een dochterpagina toont. Een andere optie is een weerkaartje toevoegen. Zoiets kunt u met het script simpel toevoegen op 1 of meer dochterpagina’s. Programmeerkennis is niet nodig. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat middels het beheeromgeving enorm makkelijk gedaan.
Free Web Hosting