Nieuwe advertentiesite bouwen

Er kan voor het bouwen van een advertentie website gebruik worden gemaakt van de programmeertaal PHP. Als u er voldoende kennis voor bezit, is zelf iets maken in PHP prima te doen. Verder is het mogelijk om een kant en klaar marktplaats CMS aan te schaffen.

Met het kopen van een kant en klaar script bespaart u ontwikkeltijd. Het programmeren van een script daar hoeft u zelf namelijk geen tijd meer in te stoppen op dat moment. U zult bij het kopen van een reeds bestaand PHP script minder geld kwijt zijn dan wanneer u een PHP programmeur inhuurt. Een ander voordeel van een reeds bestaand PHP script is dat er een duidelijk aanspreekpunt is wanneer er iets mis is.

Zou het aanschaffen van een kant en klaar advertentie script interessant voor u kunnen zijn? De pagina Een moderne advertentie website runnen kan u verder helpen. Als u de links volgt, komt u op de website van de aanbieder van het PHP script. Daar kunt u meteen online betalen voor het script. Meteen na de betaling is het mogelijk om de bestanden te downloaden. De download link ontvangt u ook in een e-mailbericht. Is het later nodig dat u het script opnieuw downloadt, dan kan dat via de link in de e-mail.

U kunt zo ook gemakkelijk een nieuwere versie downloaden. U kunt de bestanden na het uitpakken op uw webruimte plaatsen. Het is ook noodzakelijk om een database aan te maken, wanneer u het script wilt gebruiken. Dit betekent vaak dat deze database speciaal moet worden aangemaakt voor de website.

Tijdens het installeren vult u in het eerste scherm de titel en de meta gegevens in. Het tweede scherm geeft u de mogelijkheid om de gegevens voor de database connectie in te voeren. In het 3e scherm mag u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen.
Free Web Hosting