Een nieuwe portaalsite beginnen

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een dergelijk script is voor weinig geld reeds aan te schaffen. Met een paar simpele handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft het inlogsysteem bovendien zo veilig mogelijk gemaakt.

Het beheer wordt door het startpagina script simpel gemaakt. Het betreft een webapplicatie die u op uw webhosting pakket plaatst. Van elk bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. De bezoeker zal de content van de corresponderende dochterpagina zien. Het beginnen van een eigen startpagina website is verder voor u zonder veel moeite te doen. Wilt u meer weten, dan verwijs ik u graag naar Het maken van je nieuwe startpagina website. Op een startpagina website bevinden zich een aantal dochterpagina’s, meestal met een eigen thema. Men kan op een dochterpagina weer rubrieken maken die over deelonderwerpen gaan.

De widgets maken het mogelijk om snel een weerkaartje of nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. Daarbij kunt u stukken tekst op uw startpagina’s plaatsen indien u dat wilt. Het toevoegen van een nieuwsblokje is simpel te doen. Met het startpagina script is het verder mogelijk om informatieve teksten aan uw startpagina’s toe te voegen. Daarbij kunt u een weerkaartje op één of meer startpagina’s plaatsen.
Free Web Hosting