Maak een eigen startpagina website

Het is niet lastig om zelf een startpagina website te ontwikkelen. Wel is het handig om daarbij gebruik te maken van een startpagina script. Met een ondersteunend PHP script is er zelfs geen kennis van websites maken nodig. Zelf als u nauwelijks kennis heeft van websites maken, kunt u via het script redelijk eenvoudig uw eigen startpagina website in elkaar zetten.

Neem het artikel door als u meer zou willen weten over het gebruik van een startpagina PHP script. Via dat artikel kunt u weer een link vinden naar een betaalbaar script ter ondersteuning. Met behulp van dat script is het heel gemakkelijk om een eigen startpagina website te bouwen. Het installatiescript dient op uw webhosting pakket te worden uitgevoerd. Daarnaast is het verstandig om een eigen domein te registreren.

Het is mogelijk om meerdere startpagina’s aan te maken op uw website. Vaak gaat een dochterpagina over een enkel onderwerp. De mogelijkheid om zelf het subdomein van een nieuwe dochterpagina in te vullen is erg handig. Het is namelijk mogelijk om belangrijke zoekwoorden in het subdomein op te nemen. Verder is het mogelijk om afzonderlijk de belangrijke zoektermen per individuele dochterpagina in te stellen.

Er is op uw website na de installatie een aanmeldformulier aanwezig waarmee men zich op een gemakkelijke manier kan registreren. Het aanmelden van een eigen startpagina is vervolgens met dat gebruikersaccount mogelijk. Eenmaal ingelogd kan men een eigen startpagina samenstellen. Naast links zijn er allerlei andere zaken toe te voegen aan de eigen startpagina. Ook kunnen er verschillende soorten widget aan een startpagina worden toegevoegd. Per dochterpagina kan een beheerder op een gemakkelijk manier de metagegevens voor de zoekmachines invoeren.

Als administrator heeft u meer rechten voor het aanpassen van uw website. Zo heeft u de mogelijkheid om banners toe te voegen die op iedere pagina worden weergegeven. Het aanpassen van het kleurenschema van uw advertentie website is ook eenvoudig te doen. Het script regelt het koppelen van een verzoek van de browser aan de dochterpagina die op dat moment wordt opgevraagd. Aan de hand van het opgevraagde subdomein zal het script de juiste pagina inhoud uit de database ophalen en weergeven in de browser van de bezoeker.
Free Web Hosting