Meer PHP

Wanneer u gebruikmaakt van PHP, dan kunt u extra functionaliteiten aan uw website toevoegen. Het is een laag die niet altijd voor de gebruiker zichtbaar is maar wel een belangrijke laag. Op een intelligente manier kan er met PHP zinvolle HTML worden gegenereerd. Voor complexere webapplicaties is een motor zoals PHP in feite onmisbaar. PHP is een zeer populaire scripttaal voor webontwikkelaars.

U hoeft PHP vaak niet apart aan te zetten bij uw webhosting: doorgaans staat PHP al ingeschakeld. U hoeft dus geen tijd in te plannen voor het installeren van PHP. Op die manier hoeft een PHP contactformulier inbouwen niet tijdrovend te zijn.

Het leren van PHP is voor de meeste mensen niet echt ingewikkeld. Zo kan een nieuw PHP component snel worden ontwikkeld en aan de webapplicatie worden toegevoegd. Tevens kunt u van allerlei PHP frameworks gebruikmaken om het leven als PHP programmeur nog makkelijker te maken.

Er zijn geen kosten verbonden aan de installatie en configuratie van PHP. Men heeft voor alle populaire operating systems een versie beschikbaar gesteld.
Free Web Hosting