Uw Nederlandse startpagina bouwen

Voor het aanmaken van uw eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u diverse redenen hebben. Het kan zijn dat u graag een linkpagina omtrent uw hobby wilt opzetten. De wens om extra inkomen te hebben kan ook een motivatie zijn. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

Stap 1 is het uitkiezen van een goede portal website waarop u de startpagina gaat aanmaken. Verder zult u zich moeten beramen op een naam voor het subdomein waarmee uw startpagina te bereiken zal zijn. Vervolgens is het ook belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft dat werkt.

Om links toe te kunnen voegen aan uw startpagina, zult u eerst één of meer rubrieken moeten toevoegen op uw dochterpagina. Zo kunt u een zekere structuur aanbrengen. Links die over een bepaald onderwerp gaan, kunt u zo in dezelfde rubriek plaatsen.

Om meer over startpagina’s te weten te komen, kunt u Startpaginabeheer doornemen. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Maar u moet wel weten wat u precies moet doen.

Er zitten geen kosten verbonden aan het beginnen van uw eigen startpagina. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.
Free Web Hosting