Je nieuwe portaalsite bouwen

Zoals de naam reeds zegt bestaat een startpagina website vooral uit startpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker zal de content van de corresponderende dochterpagina zien. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken wanneer u een script aanschaft. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Bij de ontwikkeling van het script heeft men om deze reden een veilig PHP inlogsysteem gebouwd.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website gemakkelijk te doen zijn. Het script dient op uw webhosting pakket geïnstalleerd te worden. De broncode van het script controleert bij een websitebezoek welk subdomein wordt aangesproken. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Zo zal de browser de correcte dochterpagina tonen aan de bezoeker. In het artikel Goede startpagina staat veel informatie over een recentelijk ontwikkeld startpagina script. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat daarnaast betaalbaar is. Met het script kunt u razendsnel uw eigen startpagina website online hebben. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina mag u een subdomein opgeven waarmee de startpagina in het vervolg te bereiken is. Online kunt u een handleiding van het script vinden.

U voegt eenvoudig het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, als u dat wilt. Daarbij kunt u stukken tekst op uw startpagina’s aanmaken als u dat wilt. Het toevoegen van een nieuwsblokje is makkelijk te doen. Met het startpagina script is het tevens mogelijk om informatieve teksten aan uw startpagina’s toe te voegen. Een andere mogelijkheid is een weerkaartje of knop aan een dochterpagina toevoegen.
Free Web Hosting