Een advertentie website goedkoop bouwen

De topadvertentie biedt mogelijkheden om met een eigen advertentie website geld te verdienen. U stelt in de beheeromgeving vrij gemakkelijk in welke betaalde plaatsingsopties u biedt. Wilt u meer over een PHP script daarvoor weten, lees dan eens Eenvoudig uw advertentie website maken door. Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.

U kunt het zo instellen dat uw eigen marktplaats een platform voor adverteerders wordt, waaraan u geld verdient. Registratie verloopt via een formulier op uw advertentie website. Zodoende kan iedereen een adverteerdersaccount op uw marktplaats aanmaken. Met dit account kan men in een afzonderlijke omgeving inloggen om advertenties aan te maken en te beheren. Wanneer er een advertentie is geplaatst, kunnen bezoekers reageren via een bij de advertentie getoond formulier. Het is mogelijk om per rubriek de meta keywords en description in te vullen voor de zoekmachines. Daarnaast kan per dochterpagina een korte omschrijving voor de zoekmachines worden opgegeven. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen.

Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Diverse betaalgateways worden ondersteund. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.
Free Web Hosting