Bijwerkingen stoppen met blowen

We kennen bijna allemaal wel iemand die graag een jointje rookt. Ze zeggen er ontspannen van te worden. Bij matig gebruik kan men kleuren helderder zien en lachkicks krijgen.

Hoewel blowen leuk kan zijn heeft het enkele kanttekeningen. U kunt afhankelijk van de cannabis worden. Zo kan het zijn dat u het doet om te vluchten uit de realiteit. En het kan dan zomaar zijn dat u iedere dag wiet gaat roken.

Wiet en hasj worden in de coffeeshop steeds duurder. Stiekem hebben veel cannabisgebruikers er ook geen geld voor. Wanneer u elke dag blowt kunt u denken aan rond de driehonderd euro per maand uitgeven aan blowen. Reken maar uit hoeveel dat op jaarbasis is. Dit kan leiden tot serieuze financiële problemen.

Men moet soms geblowd hebben om in slaap te kunnen komen. In dat geval is iemand duidelijk verslaafd aan blowen. Stoppen met blowen is het enige wat die persoon nog kan doen. Meer informatie over stoppen met blowen is in Stoppen met blowen afkickverschijnselen te vinden.

Een joint bevat vaak tabak. Rond de drieduizend schadelijke stoffen zitten in tabak. Deze stoffen krijgt u dus ook binnen bij het blowen.
Free Web Hosting