FBME bank update

Het is een lastige tijd voor de Federal Bank of Middle East (Tanzania, Cyprus). Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. Bepaalde activiteiten zijn gestaakt. Ook zijn er onderdelen van het bedrijf gesloten. Het is mogelijk voor klanten om dagelijks geld op te nemen, echter zit hier wel een limiet aan.

Uit een rapport blijkt dat de screening door FBME slecht is en daardoor dubieuze klanten worden aangetrokken. Hierdoor kunnen criminelen en terroristen hun geld bij FBME Bank stallen. Reden voor de centrale banken om FBME Bank onder bewind te plaatsen.

De maatregelen hebben tot gevolg gehad dat er bij FBME Bank minder geld binnenkomt dan er uitgaat. Er is een grote kans dat FBME Bank hierdoor helemaal de deuren kan sluiten. De klantenservice is ook niet goed op de hoogte van het nieuws waardoor veel klanten in de problemen komen.

Wilt u op de hoogte blijven, dan is FBME Tanzania linked to Italian mafia dirty money scandal een interessante tekst. U kunt ook lezen wat u zou kunnen doen om zo spoedig mogelijk uw geld terug te krijgen.
Free Web Hosting