Tools voor site beheren

Het is aangeraden om hulpmiddelen te gebruiken bij het bouwen van een eigen website. Men noemt zo een tool daarbij wel een content management systeem. Op de pagina CMS pakket voordelen vindt u meer informatie over dergelijke tools. Na het aanschaffen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

Gedurende het eerste bezoek van de website wordt het installatiescript geactiveerd. U stelt de website titel en de meta gegevens gedurende de installatie. Gedurende de installatie is daarnaast het toevoegen van een beheerdersaccount mogelijk. Met dit beheeraccount kunt u via de beheerpaneel wijzigingen aanbrengen aan uw website.

Een formulier aanmaken op uw website is simpel te doen. De velden van het formulier mag u compleet zelf samenstellen. Op deze slimme zijn er diverse typen formulieren aan te maken. Of het om een verplicht veld gaat is per afzonderlijk veld aan te geven. Per e-mail zult u de ingevulde formulieren ontvangen. Per los formulier kunt u aangeven waar naartoe het moet worden gestuurd. Wilt u de verschillende formulieren dus op verschillende e-mailadressen ontvangen, dan is dat simpel te doen.

De optie om een demo omgeving te bekijken wordt met behulp van de website van de aanbieder geboden. Zo kunt u een indruk van het systeem krijgen. Bevalt het CMS systeem u wel, dan schaft u het middels de website van de webprogrammeur aan.
Free Web Hosting