Begin uw eigen marktplaats

Met een marktplaats script kunt u eenvoudig verdienen aan de zogeheten topadvertentie. Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. Wilt u meer over een PHP script daarvoor weten, lees dan eens Uw eigen advertentie website beginnen door. Het artikel bevat een link naar een goed marktplaats script. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.

Het artikel bevat een link naar een goed marktplaats script. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. De prijs voor het plaatsen van een advertentie kunt u bijvoorbeeld met uw beheeraccount instellen.

Op de pagina waarop een advertentie wordt weergegeven, is ook een reactieformulier zichtbaar. Het is gemakkelijk om naar dit formulier toe te navigeren. Daarbij let het script op of er spam wordt ingevuld. Ook op het klachtenformulier worden spamfilters toegepast. Via een druk op de knop kan een adverteerder reageren op een interessant bod. Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. Welke opties men heeft, dat kunt u zelf gemakkelijk bepalen via de beheeromgeving. Verder kunt u nog geld verdienen aan banners die op uw advertentiewebsite te plaatsen zijn. Zo spreidt u uw inkomstenbronnen.
Free Web Hosting