Realiseer uw eigen startpagina website

Is een eigen startpagina website iets wat u graag wilt hebben? Dit artikel kan u op weg helpen. Een startpagina website is een website die hoofdzakelijk bestaat uit backlinks naar andere sites. Doorgaans zijn deze links gegroepeerd op onderwerp. U zult zien dat een dergelijke site uit een aantal dochterpagina’s zal bestaan. Men zal dan daarnaast overwegend links over een overeenkomstig onderwerp op een afzonderlijke startpagina plaatsen.

Het zelf bouwen van een startpaginascript is een mogelijkheid. Dit kan echter best enige tijd kosten. Een alternatief is het gebruiken van een reeds bestaand startpagina script. Daarover is op de pagina Portaalsite realiseren info meer te lezen. Zelf programmeren is niet meer nodig op het moment dat u een kant en klaar startpaginascript aanschaft. Wat u naast het script nodig hebt, is hosting en een eigen domein.

Na het voltooien van het meegeleverde installatie script, kunt u de startpagina website meteen gebruiken. Aanmelding als paginabeheerder is mogelijk op uw eigen startpagina website. Een gebruikersaccount kan worden gebruikt om de eigen startpagina’s samen te stellen en bij te werken. Naast links zijn er diverse widgets toe te voegen aan een startpagina. Gedurende de aanmelding van een startpagina is het mogelijk om een subdomein te kiezen voor de nieuwe startpagina. Tevens kunnen de belangrijke gegevens voor de zoekmachines zoals Google worden ingevoerd.

Schaft u het script aan waarover in het eerder genoemde artikel wordt gesproken? Metagegevens kunnen soms ook per afzonderlijke linkcategorie worden ingevoerd. Het script kan heel handig zijn indien u iets doet met linkbuilding. U kunt per linkcategorie een beschrijvende tekst plaatsen die uw linkbuilding werkzaamheden nog effectiever maakt. Het terugverdienen van de kosten die u met het script heeft, is zeer eenvoudig. Het startpaginascript bevat functionaliteiten om dat verkopen van links makkelijk te doen. Wilt u banners toevoegen op uw startpagina website? Middels het beheergedeelte kunt u dat gemakkelijk regelen. Het startpagina script dat in het vermelde artikel wordt genoemd, bevat een banner rotator.
Free Web Hosting