Wat is een startpaginascript?

Misschien denkt u dat u bij het aanmaken van een eigen startpagina tegen een gebrek aan kennis aanloopt. Nochtans is er niet veel kennis nodig voor het aanmaken van uw eigen startpagina. De persoon die de eerste startpagina website maakte, deed dit juist zodat mensen zonder verstand van de techniek toch een link catalogus kunnen maken. Aan deze gedachte lijkt in de loop der jaren niets veranderd. Zelf hoeft u helemaal niets te doen met programmeren of HTML.

Het enige wat u nodig heeft is een werkend e-mailadres en een internetverbinding. Natuurlijk moet u ook een paar websites hebben om naartoe te linken. Het aanmaken van een dochterpagina kunt u doen door op de website een account aan te maken. U krijgt dan toegang tot het beheergedeelte. Via dit beheergedeelte maakt u de startpagina aan en kunt u de pagina beheren.

Zou u graag meer over dit onderwerp leren? Over het beheren van een eigen startpagina is hier en daar best wat te vinden. De pagina eigen startpagina kunt u bijvoorbeeld doornemen. Er zijn meer artikelen over eigen startpagina beheren op die website te vinden. Over eigen startpagina aanmaken is meer te vinden op die website.

Het aanmaken van uw eigen startpagina zal bij het grootste deel van de websites gratis zijn. Aangezien u ook niets over HTML hoeft te weten, hoeft u niet te wachten met het maken van uw persoonlijke startpagina. Een eigen startpagina aanmaken en een paar links erop plaatsen, dat zal maximaal 30 minuten tijd in beslag nemen.
Free Web Hosting