Het samenstellen van je moderne portaalsite

Zou u graag meer willen weten over het maken van een eigen startpagina site? U kunt hier meer daarover lezen. Links naar andere sites zijn een essentieel onderdeel van een startpagina website. Dikwijls zullen de links op onderwerp zijn ingedeeld. Men richt een afzonderlijke startpagina op zo een site dikwijls in rondom een bepaald onderwerp. Zo zal de dochterpagina met name links over dat ene onderwerp bevatten.

Vanzelfsprekend kunt u in PHP zelf een startpagina script ontwikkelen. Maar daar gaat wel enige tijd in zitten. Een kant en klaar startpagina script gebruiken is een andere mogelijkheid. Meer informatie daarover kunt u vinden op de pagina Portaalsite maken tips. Een kant en klaar startpaginascript zorgt ervoor dat u zelf geen PHP script meer hoeft te ontwikkelen. Voor uw eigen startpagina website zult u naast een script tevens een webhosting pakket en een eigen domein nodig hebben.

U kunt de startpagina website meteen gebruiken na het voltooien van de installatie. Aanmelding als paginabeheerder is mogelijk op uw eigen startpagina website. Men kan de eigen startpagina’s met een eigen account als paginabeheerder om de zoveel tijd bijwerken. Een aantal widgets kunnen aan de dochterpagina’s worden toegevoegd. Men mag zelf een subdomein kiezen bij het aanmaken van een nieuwe dochterpagina. Per afzonderlijke dochterpagina kunnen de metagegevens voor de zoekmachines worden ingesteld.

Besluit u om een startpaginascript aan te schaffen? Metagegevens kunnen soms tevens per afzonderlijke linkcategorie worden ingevoerd. Dit maakt een startpagina script enorm interessant voor iedereen die linkbuilding werkzaamheden verricht. Het aanmaken van een belangrijk stuk tekst in een linkcategorie is behoorlijk eenvoudig te doen. U kunt de aanschafkosten dubbel en dwars terugverdienen met de verkoop van backlinks middels uw startpagina website. Het verkopen van links wordt door het script gefaciliteerd. Banners toevoegen op uw website is daarnaast geen probleem. Het script biedt hier faciliteiten voor. Het is ook een mogelijkheid om diverse banners af te laten wisselen.
Free Web Hosting