Hoe maak je een startpagina

Een eigen startpagina website maken is minder gecompliceerd dan u mogelijk denkt. Dit is te realiseren met een startpagina script. Deze pagina voorziet u van meer informatie over een script waarmee een startpagina website bouwen mogelijk is. Met behulp van de in dit artikel vermelde link kunt u meer erover lezen op het moment dat u dat zou willen. Op een startpagina website bevinden zich dochterpagina’s. Er is per startpagina vaak sprake van een specifiek onderwerp. Het is tevens in veel gevallen toegestaan om een algemene dochterpagina te bouwen. Een startpagina is gratis bij een groot aantal Nederlandse websites in elkaar te zetten.

Meer informatie over een dergelijk script is online te vinden. Handige informatie is bijvoorbeeld te vinden op Startpagina aanmaken. Het script waarnaar daar wordt verwezen ondersteunt u bij het maken van uw eigen startpagina website. Het laatste nieuws tonen op uw startpagina’s is naast het aanmaken van links mogelijk. Het aanmaken van een widget aan een dochterpagina is erg gemakkelijk. Een betaalde link aanmelden op uw startpagina website is met het script gemakkelijk. Het startpaginascript biedt dus opties om online inkomen te generen. Voor een link op een gewone startpagina en een link op de homepage kunt u verschillende bedragen instellen. Daarnaast is er ondersteuning voor diverse betaalmethoden.

De meta keywords en description stelt u op een makkelijke wijze in met het startpaginascript. Er worden per startpagina wat statistieken bijgehouden. Het aantal links en de datum van de laatste verandering worden op een startpagina weergegeven. U hoeft zo zelf niet meer te programmeren. Er wordt ondersteuning geboden bij de installatie en het gebruik van het startpaginascript.
Free Web Hosting