Simpel uw favoriete sites bijhouden

U kunt eenvoudig een online linkcatalogus samenstellen. U kunt de startpagina website zelfs per thema inrichten. U voegt uw favoriete bookmarks toe in de rubrieken die per startpagina kunnen worden aangemaakt. Elke categorie kunt u rondom een deelonderwerp aanmaken.

Zou u graag een PHP script gebruiken waarmee een startpagina website samengesteld kan worden? U kunt dan Uw favoriete websites op een rijtje eens doorlezen. U kunt in dat artikel tevens een link vinden naar de site van de aanbieder van dat script. Het PHP script is ogenblikkelijk op die website te kopen.

De links kunnen eenvoudig op een pagina geplaatst worden. Iedere dochterpagina kan volledig naar inzicht worden gewijzigd. Een passief inkomen kan met een eigen website eenvoudig opgebouwd worden. Wanneer u het script gedownload heeft, kunt u de bestanden heel makkelijk plaatsen op de webserver. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. U kunt gedurende het installeren van de software de meest belangrijke informatie invullen. U kunt bijvoorbeeld een passende titel bedenken voor uw website. Ook de belangrijkste gegevens voor de zoekmachines zijn eenvoudig in te voeren via het installatieproces.

Heeft u betaald, dan ontvangt u een e-mail met een link waarmee de bestanden van het script opgehaald kunnen worden. U kunt de files van het PHP script heel eenvoudig op uw webhosting pakket plaatsen. Het installatieproces kan direct na het kopiëren van de bestanden gestart worden. Gedurende het draaien van het installatieprogramma, kunt u informatie invoeren die voor de website relevant is. Zoals de meta gegevens voor Google en de gegevens voor de databaseverbinding. Het account dat u voor het beheer gebruikt, stelt u tevens in tijdens de installatie. Dit administrator account kan op elk moment worden gebruikt om wijzigingen op de website aan te brengen.
Free Web Hosting