Bouw uw eigen affiliate internetshop

Met een eigen affiliate webwinkel kunt u online extra inkomen genereren. Daarvoor zult u een script nodig hebben. Wat u naast een affiliate script nodig hebt, zijn webhosting en een domeinnaam. In dit artikel leest u daar meer over.

Affiliate marketing leren is niet moeilijk, ook niet wanneer u geen ervaring met online marketing heeft. Rondom affiliate marketing is vrij veel informatie online beschikbaar. U krijgt links aangeleverd waarbinnen uw unieke code staat opgenomen en waarmee u verwijst naar de affiliate producten. Affiliate marketing kan vrij eenvoudig worden toegepast binnen een online affiliate shop.

Over affiliate marketing is meer te lezen op de pagina affiliate marketing webshop. Schaft u er een PHP script voor aan, dan zal deze zijn voorzien van een beheerpaneel. De instellingen rondom uw webshop kunnen met de beheerschermen eenvoudig worden gewijzigd. Productfeeds kunnen worden gebruikt om automatisch het productaanbod binnen uw webwinkel actueel te houden.

Op een aantal vaste locaties kunt u banners aan de website toevoegen. Banners kunnen via de beheeromgeving heel makkelijk aan uw site toegevoegd worden. Zo kunt u de afbeelding uploaden en de URL invoeren waarnaartoe de banner moet verwijzen. Verder kunt u aangepaste HTML code invoeren wanneer daar de noodzaak voor is. Er zijn verschillende informatieve pagina’s aan de site toe te voegen zoals een pagina met de voorwaarden of een pagina over de werking van uw webwinkel.
Free Web Hosting