Een Nederlandse startpagina bouwen

Kent u een groot aantal interessante websites, dan is het wellicht interessant eens een startpagina aan te maken waarop u een link naar deze sites plaatst. U kunt een startpagina zien als een uitgebreide linkpagina. Zo kan men links in een categorie plaatsen. Met uw startpagina helpt u mensen bij het vinden van bepaalde informatie.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. U kunt dit realiseren door inkomsten via uw startpagina te genereren. U kunt aanbiedingen weergeven op uw dochterpagina. Bij Google Adsense hoeft u bijvoorbeeld alleen maar een code te plaatsen, en er worden automatisch geschikte advertenties getoond.

Een startpagina is in meerdere opzichten interessant. Daarover is online van alles te vinden. Op de pagina Eigen startpagina maken kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. U kunt startpagina dochters ook prima inzetten om uw eigen websites bekend te maken in de zoekmachines en bij de Nederlandse websurfer.

Interessant zijn de startpagina scripts. U kunt dan zelf een startpagina website online plaatsen. Want wanneer u op de website van derden een dochterpagina aanmaakt, weet u niet hoe lang deze startpagina daar blijft staan. U geeft met uw eigen website ook uw bezoekers de mogelijkheid om een startpagina aan te maken.
Free Web Hosting