Wil je een eigen advertentie site runnen?

Met behulp van het juiste PHP script is het mogelijk om een advertentie website te beginnen. Wilt u meer informatie over het gebruik van zo een script hebben, neem dan vooral Wil je een eigen advertentie site bouwen? door. De software is direct aan te schaffen. Heeft u behoefte aan support, dan is dat tevens makkelijk via de website van de aanbieder aan te vragen. Het registreren als adverteerder is gemakkelijk via een aanmeldformulier te doen. Het is voor een adverteerder mogelijk om 1 of meer advertenties aan de website toe te voegen. Het is vrij eenvoudig om bij een advertentie ook een telefoonnummer toe te voegen. Voor de optie om een website link of telefoonnummer bij een advertentie te tonen, kunt u zelfs een bedrag rekenen.

U kunt zowel een eenvoudige als een uitgebreide marktplaats website starten met het script dat in dit artikel staat genoemd. U kunt zelf de website beheren met een eenvoudig te gebruiken CMS script. Het is ook mogelijk om producten van andere bedrijven aan te bieden als u dat wilt. Het is mogelijk om verschillende formaten van een affiliate feed in te lezen. Wanneer er via uw website een product verkocht wordt, ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag.

Met een direct te downloaden PHP script zal het programmeerwerk al voor u zijn gedaan. U kunt direct beginnen met het opbouwen van uw website wanneer u dit script aanschaft. U hoeft dus niet te wachten tot een software ontwikkelaar klaar is met het schrijven van het script. Zou u graag uw eigen advertentie website beginnen, dan kunt u dit binnen korte tijd gerealiseerd hebben.
Free Web Hosting