Uw nieuwe website maken

Voor het beheer van uw website is het wijs om een CMS pakket te gebruiken. Bij een CMS pakket doet u via een simpel te bedienen beheeromgeving de wijzigingen aan de site. Wordt een element meerdere keren gebruikt op uw website, dan hoeft u een aanpassing toch slechts op 1 plek te doen. De nieuwe versie van dit onderdeel wordt dan overal meteen goed weergegeven. Wordt er geen CMS pakket gebruikt, dan is een aanpassing van meerdere HTML bestanden vaak noodzakelijk bij de genoemde wijziging,

Een ander positief element van een CMS pakket is dat technische kennis doorgaans niet nodig is voor het beheer. In het bijzonder wanneer het gaat om eenvoudige beheertaken zoals het aanpassen van tekst of een afbeelding aan de website toevoegen. Online handleidingen voor de verschillende CMS systemen zijn er voldoende te vinden.

U moet een heel goede reden hebben om geen CMS software te gebruiken. Zelfs al gaat het om een simpele site van slechts een paar pagina’s. Want het kan zomaar zijn dat u de website op een later tijdstip flink wilt uitbreiden. Over CMS systemen kunt u op de pagina Goede startpagina meer lezen. Ziet u op tegen het installeren van een CMS pakket, dan zijn er voldoende experts die u kunnen helpen daarmee. Als u uw weg in de software gevonden hebt, bent u blij dat u een dergelijk systeem gebruikt.
Free Web Hosting