Een eigen startpagina maken

Met een eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u een aantal dingen doen. U kunt links naar uw favoriete websites plaatsen en bewaren ermee. U kunt ermee de promotie van uw andere websites doen. Het is zelfs mogelijk wat extra inkomsten met een startpagina te genereren. Er zijn verschillende websites waar u kosteloos een startpagina maakt.

Een startpagina kunt u bij veel websites aanmaken door u te registreren. In een speciaal beheergedeelte kunt u dan uw startpagina aanmaken. Registratie moet bij een aantal sites per e-mail worden bevestigd. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Uiteraard kunt u ook beheerder worden van uw eigen startpagina website. Hiervoor is een zogeheten startpagina script nodig. Via het artikel Startpaginascript inloggen uitloggen komt u meer over dit soort scripts te weten. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Het hoeft niet veel te kosten.

De werking van het script is bij veel scripts ongeveer hetzelfde. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Linksuggesties kunnen door bezoekers via een speciaal formulier worden ingediend.
Free Web Hosting