Nieuwe startpagina bouwen

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Houd er wel rekening mee dat u een startpagina ook regelmatig moet bijhouden. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. Nieuwe content op de startpagina is daarbij fijn voor de mensen die de startpagina bezoeken.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Rubrieken kunnen worden ingezet om de startpagina verder op te delen in deelonderwerpen. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Het is mogelijk dat uw net aangemaakte startpagina advertenties bevat. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. De beslissing om ze weg te laten halen of te laten staan is aan u. Om onderscheidend te zijn kunt u afbeeldingen en teksten op uw startpagina plaatsen. Het artikel Een mooie startpagina maken voorziet u van nog meer tips.

Het is namelijk zo dat de meerderheid alleen maar links plaatst. Met een eigen startpagina website kunt u nog meer voordeel hebben. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.
Free Web Hosting