CMS software voordelen

Uw zakelijke website kan met behulp van een tool worden samengesteld. Men duidt zo een tool aan met de term content management systeem. Op de pagina CMS programma voordelen vindt u meer informatie over dergelijke tools. Heeft u het CMS pakket gekocht, dan kunt u het direct installeren.

Het systeem zal de installatieprocedure starten bij uw eerste bezoek aan de site net na de installatie. U kunt gedurende het draaien van dit script de relevante informatie over uw zakelijke website invoeren. Tevens heeft u de optie om een beheeraccount aan te maken. Met behulp van dit account zijn in de beheerpaneel beheerderstaken uit te voeren.

Wilt u aanbevelingen van klanten op uw website tonen? Het CMS systeem biedt functionaliteit om deze aanbevelingen eenvoudig aan uw website toe te voegen. In een aanbeveling staat een positief verhaal van een klant over uw bedrijf. Voor het beheer van banners is een apart beheerscherm. Er zijn verschillende posities op uw website waar een banner aanmaken mogelijk is.

Met het CMS programma kunt u producten en diensten middels uw website te koop aanbieden. Bovendien kan er online worden besteld. Digitale producten kunnen direct worden gedownload nadat er is betaald. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. Via de e-mail ontvangt de koper een bevestiging met een eventuele download link. Met behulp van het beheergedeelte kunt u delen van de tekst van deze e-mail naar eigen wens aanpassen. Dit geldt verder voor veel andere teksten en meldingen op uw website en in e-mails. Voordat u het CMS pakket koopt is er de optie om een demo omgeving te bekijken.
Free Web Hosting