Een Nederlandse startpagina samenstellen

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. En af en toe wat nieuwe links toevoegen is ook goed.

Een dochterpagina wordt vaak omtrent een bepaald onderwerp ingericht. U kunt rubrieken gebruiken om het thema verder op te splitsen in deelthema’s. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. De beslissing om ze weg te laten halen of te laten staan is aan u. Plaatst u naast links ook videomateriaal, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in een Nederlandse startpagina maken.

De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Met een eigen startpagina website kunt u nog meer voordeel hebben. U heeft dan zelf de volledige controle over de website. U bouwt er een stukje garantie mee in. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.
Free Web Hosting