Startpagina website beginnen info

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina website bouwen is makkelijk middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een startpagina script is niet duur. Backlinks vormen een relevant deel van de startpagina website.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan bovendien uitstekend worden ingezet. Het is vaak mogelijk om een link te plaatsen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Goede startpagina. Het installeren is niet lastig.

Het aanmaken van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Na de installatie is er een beheerdersaccount toegevoegd waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich met behulp van uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Tevens mag men bij een nieuwe startpagina ook het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Een dochterpagina up-to-date maken kan zeer gemakkelijk met behulp van het beheerpaneel. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

Inkomsten genereren is met het startpagina script uitstekend te doen. Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Zo kunt u backlinks via uw startpagina website verkopen. Bezoekers kunnen op verschillende manieren betalen voor een link. Een andere optie is het toevoegen van banners. U kunt verder affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting