Makkelijk een marktplaats bouwen

U hoeft niets van de techniek te weten om met het script te kunnen werken. Het installeren is zonder al te veel kennis te doen. De handleiding voor het installeren is online te vinden. Het is ook mogelijk om vanuit de aanbieder nadere ondersteuning te krijgen. U kunt beheertaken met uw account uitvoeren nadat de installatie is voltooid.

Meer over het tot uw beschikking krijgen van een marktplaats website leest u in advertentie website. Het gebruikmaken van een marktplaats PHP script is verstandig. Dit script biedt een beheeromgeving waarmee uw eigen marktplaats eenvoudig is aan te passen.

U kunt via de beheeromgeving eenvoudig instellen hoeveel foto’s maximaal per advertentie toegevoegd kunnen worden. Het is mogelijk om het aantal foto’s hoog te zetten of in te perken. Het maximumaantal afbeeldingen per advertentie kan worden afgestemd op de beschikbare ruimte op de webhosting.

Aanmelden als adverteerder is vrij eenvoudig. Dit gebeurt via een registratieformulier dat gemakkelijk is in te vullen. Als er ongeldige gegevens worden ingevuld dan zal er een melding weergegeven worden.

In de beheeromgeving kunt u per rubriek de belangrijkste zoekwoorden instellen. SEO is dus iets waar u zich niet meer druk hoeft te maken met een PHP script voor het maken van uw eigen advertentie website.

Wordt er een advertentie toegevoegd in een betaalde rubriek, dan kan de betaling online worden geregeld. U kunt tevens een bedrag rekenen voor de aanvullende opties bij het plaatsen van een nieuwe advertentie.
Free Web Hosting