Hoe stoppen met blowen

Van blowen kom je tot rust, beweren cannabisgebruikers. Cannabisgebruikers zullen echter wel van de risico's van wiet roken op de hoogte moeten zijn. Zorg dat u niet te vaak blowt. Raak minimaal 2 dagen per week geen joint aan.

Blowen kan gezellig zijn maar ook gevaarlijk. Afhankelijkheid kan optreden. En dan hebben we het over verslaving. Men kan problemen weg gaan blowen. Iedere dag blowen ligt dan ook op de loer.

De laatste jaren moet men voor cannabis behoorlijk wat geld neerleggen. Veel cannabisgebruikers kunnen het dan ook eigenlijk niet betalen. Iedere dag blowen kost per maand zo'n 300 euro. Denk aan duizenden euro's per jaar. Sommige mensen krijgen er serieuze geldproblemen door.

Hoe u kunt stoppen met blowen, kunt u in hoe te stoppen met blowen lezen. Een artikel vol praktische tips voor stoppen met blowen. Stoppen met blowen is immers gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar als u beslagen ten ijs komt, stopt ook u met gemak met wiet roken.

Wiet wordt ook constant duurder. We leven ook in een tijd dat men steeds meer moet bezuinigen. Door te stoppen met blowen bespaart u veel geld.
Free Web Hosting