Hoe een startpagina samenstellen

Zelf een startpagina website is met behulp van een speciaal PHP script eenvoudig. Met een startpagina PHP script is het behoorlijk makkelijk te doen. Er wordt van uw kant niet verwacht dat u verstand heeft van websites maken. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om een eigen startpagina website te beginnen. Het toevoegen van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Daarmee wordt het toenemen van het laatste nieuws uiterst makkelijk. Over diverse onderwerpen zijn er RSS feeds te vinden. Passend nieuws bij een dochterpagina tonen wordt zo mogelijk.

Ook u kunt met een startpaginascript aan de slag. Alle benodigde zaken kunt u op Eigen Startpagina vinden. Het script is met een paar simpele handelingen aan de praat te krijgen. Het script is zo in elkaar gezet dat u niet veel van de achterliggende techniek hoeft te weten. Een ideale oplossing voor mensen met amper verstand van HTML en CSS. Doorgaans biedt uw webhosting pakket standaard reeds ondersteuning voor het gebruik van PHP scripts. Via een aanmeldformulier kan een bezoeker enorm simpel een eigen account aanmaken. Daarmee krijgen bezoekers de optie om zelf een nieuwe startpagina samen te stellen. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina, kan men een subdomein kiezen. Het is per individuele startpagina ook mogelijk om de titel en de beschrijving in te stellen.

Bovendien kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine belangrijke velden worden ingevuld. Zo helpt u de zoekmachine met het aan de juiste keywords koppelen van de dochterpagina’s. Het is verder mogelijk om knoppen aan uw dochterpagina’s toe te voegen. Het is mogelijk om een Adsense blokje op uw website te plaatsen die op iedere dochterpagina wordt getoond. Of een banner. Dit kan een affiliate banner zijn. Advertentieruimte verhuren voor een vast bedrag is een alternatief. Een slimme keuze als u graag zekerheid in uw inkomsten heeft. U weet dan precies hoeveel u in een bepaalde periode minimaal verdient.
Free Web Hosting