Een nieuwe startpagina samenstellen

Het hebben van een eigen startpagina is in een aantal opzichten goed. Om te beginnen kunt u met een startpagina links aanleggen naar uw favoriete websites. Verder kunt u uw eigen websites uitstekend promoten via een eigen startpagina. Geld verdienen met uw eigen startpagina is eveneens mogelijk.

U dient zich te registreren voordat u aan de slag gaat met uw eigen startpagina. Het aanmeldformulier hiervoor is op de meeste websites vrij snel te vinden via de homepagina. Via een zoekopdracht in Google vindt u snel een aantal geschikte startpagina websites. U vindt de websites met zoektermen zoals “eigen startpagina maken”.

Uw startpagina komt op een speciaal toegewezen subdomein te staan. Het is raadzaam om hiervoor een goede naam te bedenken. Wanneer uw startpagina over een specifiek onderwerp gaat, dan is het een goede gewoonte om dit onderwerp als naam in te vullen van uw pagina. Op veel websites is een algemene linkpagina ook toegestaan. Hier mag u links over meerdere thema’s. Als dat het geval is, is een algemene naam geen probleem.

Geef bij het aanmeldformulier een e-mailadres op dat werkt. In sommige gevallen dient u via een link uw aanmelding te bevestigen. Direct na de aanmelding zult u deze link in dat geval per e-mail ontvangen. Maar ook wanneer er niet op een bevestigingslink geklikt hoeft te worden, is het handig om een correct e-mailadres op te geven. Mocht u uw wachtwoord kwijt zijn, dan kunt u namelijk instructies aanvragen om uw wachtwoord te herstellen. Instructies voor wachtwoordherstel ontvangt u per e-mail. Wanneer het e-mailadres dan niet klopt, dan is dat niet handig.

U zult her en der informatie over uw eigen startpagina maken kunnen vinden. De pagina Nieuwe startpagina samenstellen is slechts een greep van wat u kunt vinden op internet. Wanneer u meer erover weet, dan wordt het ook gemakkelijker. Want naast het aanmaken is er ook het onderhouden. De website waar het artikel in de link op staat bevat meer artikelen over het maken van uw eigen startpagina.

Uw startpagina zal leeg zijn wanneer u het net heeft aangemaakt. Er dient een rubriek te worden toegevoegd voordat u een link op uw startpagina kunt plaatsen. In de rubriek kunt u links plaatsen. Er worden doorgaans een aantal rubrieken aangemaakt. De rubriek dient altijd een titel te hebben en daarom is dit meestal een verplicht veld. De titel beschrijft waar de rubriek over gaat. Op deze manier kunt u de links per onderwerp rangschikken. U heeft zo ook een heldere structuur voor de mensen die uw pagina bekijken.
Free Web Hosting