Uw eigen startpagina

Met een eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u een aantal dingen doen. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. U kunt het inzetten als marketinginstrument voor uw eigen website. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Een aantal sites bieden de mogelijkheid aan.

Een startpagina kunt u bij veel websites aanmaken door u te registreren. Het bouwen van de startpagina gebeurt in een speciaal controlepaneel waar u na registratie toegang toe krijgt. Er wordt soms een e-mail gestuurd die u moet bevestigen via een link. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Uiteraard kunt u ook beheerder worden van uw eigen startpagina website. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Op de pagina Startpagina script staat meer informatie over startpaginascripts. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Er zitten niet veel kosten aan verbonden.

Veel startpagina scripts hebben ongeveer dezelfde werking. Op uw startpagina kunt u rubrieken plaatsen waar u vervolgens de links in plaatst. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.
Free Web Hosting