Wil je een advertentiesite bouwen?

Met een daarvoor gebouwd PHP script kunt u heel makkelijk een eigen marktplaats beginnen. Samen met het script kunt u een beheerpaneel vinden waarmee advertenties zijn te plaatsen en te wijzigen. Het scherm wordt gebruikt voor het plaatsen van een advertentie. Na het aanmaken van een advertentie kan een advertentie worden gewijzigd of verwijderd.

Schaft u een kant en klaar CMS voor marktplaats websites aan, dan zal dit ontwikkeltijd schelen. Wilt u meer weten over een kant en klaar script voor het samenstellen van uw eigen marktplaats, dan kunt u Wil je een eigen advertentiesite maken? raadplegen. Wat buiten kijf staat, is dat een programmeur niet voor hetzelfde tarief een script kan aanbieden.

Bij een reeds bestaand marktplaats CMS script zal er ook meer duidelijkheid zijn over de geleverde support. Voor het wijzigen van de layout is geen enkele kennis nodig van HTML en CSS. Na het wijzigen van de kleuren, worden de codes voor de opmaak gegenereerd. Er wordt een beheerpaneel meegeleverd waarmee de kleuren van uw eigen marktplaats eenvoudig ingesteld kunnen worden.

Wilt u extra hosting aanschaffen bij het script, dan kunt u dat heel makkelijk aanvragen. Er is een SSL certificaat bij het script inbegrepen, welke direct in te zetten is voor een veilige connectie. Er kan per advertentie een website link en een telefoonnummer vermeld worden. Voor deze extra opties kan een losse prijs gerekend worden. Voor het ontvangen van betalingen zijn er diverse betaal providers in te zetten.
Free Web Hosting