Een uitgebreide portaal website ontwikkelen

Ziet u het wel zitten om zelf een startpagina website te beginnen? Ook wanneer u niets van de techniek weet, kunt u met de juiste tools prima aan de slag. U zou het met behulp van een PHP script kunnen bouwen. Lees snel verder wanneer u daar meer over zou willen weten.

Het script heeft uiteenlopende mogelijkheden. Om subdomeinen goed te laten werken, is het niet nodig om een afzonderlijke map voor iedere dochterpagina aan te maken. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Een korte tijd geleden is er een script uitgekomen waarmee u gemakkelijk uw eigen startpagina website bouwt. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op Nieuwe startpagina. Het script is met de scripttaal PHP ontwikkeld. Bijna overal kunt u probleemloos gebruik maken van PHP scripts.

Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link. U kunt vanzelfsprekend ook zelf een PHP script programmeren. Het kan echter tijd kosten om dit te doen. En u dient dan net de juiste kennis te hebben. De benodigde functionaliteiten zijn al onderdeel van een bestaand script.

Ook webhosting is tegenwoordig niet duur. Per jaar zal de startpagina website u in totaal niet meer dan een paar tientjes kosten. Deze kosten zijn binnen zeer korte tijd weer terug te verdienen. U kunt in eerste instantie affiliate marketing doen met behulp van uw website. Daarnaast kunt u backlinks aan derden verkopen. Zou u dit zelf moeten bouwen in PHP? Realiseert u zich dat zelf programmeren redelijk wat tijd zou kosten. Functionaliteit voor de verkoop van backlinks zit er nu reeds voor u in.
Free Web Hosting