Alles PHP

Wit u complexe logica aan uw site toevoegen dan is het gebruiken van PHP het overwegen waard. Hoewel voor de gebruiker niet direct te zien is PHP een belangrijk deel van een website. PHP kan min of meer de processen op de website ondersteunen met allerlei extra functies. Het is belangrijk dat u toegang heeft tot een goede programmeeromgeving zoals PHP wanneer u een webapplicatie wilt bouwen. Men kan ook de keuze maken voor bijvoorbeeld Java als PHP toch niet bevalt.

U kunt verwachten dat op de meeste webservers het PHP platform staat ingeschakeld. U hoeft dus geen tijd in te plannen voor het installeren van PHP. Zo kunt u zich compleet op bijvoorbeeld het inbouwen van een PHP agenda concentreren.

PHP is niet echt een heel ingewikkelde taal. En zo kunt u best ver komen met bijvoorbeeld het ontwikkelen van een PHP gastenboek zonder dat u veel ervaring heeft. Ook zijn er allerlei libraries en frameworks te downloaden die functionaliteiten toevoegen aan PHP.

Tenslotte is het gebruik van PHP volledig gratis. Men heeft voor alle populaire operating systems een versie beschikbaar gesteld.
Free Web Hosting