Je website maken

Er zal minder vaak een bestand op de server hoeven worden geplaatst. Veel kan worden ingesteld via het beheergedeelte van het CMS systeem. Veel website inhoud voert u via platte tekst in. Het CMS pakket zal zelf de vertaalslag naar de juiste lay-out maken.

Een CMS pakket neemt de moeilijke kant van het website maken voor u uit handen. Gebruikt u geen CMS systeem dan moet u voor elke pagina een HTML file aanmaken. Een CMS pakket zal de inhoud van uw site opslaan in een centrale database. Aanpassingen doet u vanaf een afgeschermd deel van uw site. U doet dit via het controlepaneel van uw site.

Zou u willen weten wat andere redenen zijn om te kiezen voor een CMS pakket? Op de pagina Bedrijf website leest u er meer over. Vaak wordt de CMS software geleverd met een installatieprogramma. Het installatieprogramma doet bepaalde aanpassingen in bestanden voor u.

Het zoeken naar de juiste HTML files is met een CMS pakket verleden tijd geworden. Wel moet u natuurlijk weten in welk scherm u iets wijzigt. Men streeft meestal naar een logische indeling van de verschillende schermen in het beheergedeelte.
Free Web Hosting