Bouw eenvoudig uw site

Voor het maken van een eigen website is het slim een beheertool te gebruiken. Men noemt zo een tool bovendien wel een content management systeem. Meer over een voortreffelijke website beheer tool vindt u op afkorting CMS. Na het aanschaffen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. Tijdens de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. Daarnaast heeft u de optie om een beheeraccount aan te maken. Met behulp van dit account zijn in de beheerpaneel beheerderstaken uit te voeren.

Mogelijk zoekt u functionaliteit om een klantenoverzicht aan te maken en toevoegen op uw site. U kunt dit met het CMS pakket zonder problemen doen. Een afzonderlijk scherm is te raadplegen voor banner banner. Op verschillende gunstige plekken op uw website kunt u banners aanmaken die elkaar verder kunnen afwisselen.

Producten en diensten kunt u gemakkelijk verkopen met behulp van uw zakelijke website. Men kan bestellen en betalen middels uw website. De klant kan eventuele digitale producten meteen downloaden nadat hij heeft betaald. Het enige wat u zelf hoeft te doen is de betaalkoppeling instellen. Daarnaast met behulp van de e-mail ontvangt de klant eventueel een download link naar digitale producten. Onderdelen van deze e-mail kunt u via de beheergedeelte naar eigen wens aanpassen. Dat is ook met veel andere teksten op uw website mogelijk. Voordat u het CMS pakket aanschaft is er de mogelijkheid om een demo omgeving te bekijken.
Free Web Hosting