Eigen website met CMS

Er zal minder vaak een bestand op de server hoeven worden geplaatst. Veel kan worden ingesteld via het beheergedeelte van het CMS systeem. U zult veel content gewoon als platte tekst kunnen invoeren. De vertaalslag naar de juiste opmaak is iets dat het CMS systeem doet.

Men heeft CMS systemen ontwikkeld om de technische zaken rondom uw website uit handen te nemen. Op het meest technische niveau zou u steeds de bestanden op de server moeten wijzigen. Een CMS programma zorgt ervoor dat dit niet hoeft. Voor het doen van aanpassingen is er een afgeschermd gedeelte van uw website. Dit doet u via het beheerdersgedeelte.

Zou u willen weten wat andere redenen zijn om te kiezen voor een CMS pakket? Voor meer informatie kunt u een website bouwen doornemen. Bij een groot deel van de CMS pakketten zit er een installer script bij. Aanpassen van bestanden wordt voor u gedaan door dit installatieprogramma.

Met een CMS pakket hoeft u over het algemeen geen bestanden op de server te veranderen. Het is wel zaak om te weten in welk scherm u wat aanpast. Men streeft meestal naar een logische indeling van de verschillende schermen in het beheergedeelte.
Free Web Hosting