Realiseer je nieuwe portaalsite

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website vooral uit startpagina’s. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina eenvoudig worden opgevraagd. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende dochterpagina te zien krijgt. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor amper geld al aanschaffen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft het inlogsysteem daarbij zo veilig mogelijk gemaakt.

Het beheer wordt door het startpagina script eenvoudig gemaakt. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webhosting pakket. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende startpagina in zijn venster krijgt. Een eigen startpagina website bouwen is niet zo lastig. Indien u meer informatie zou willen hebben over een startpagina script, dan verwijs ik u naar Startpagina aanmaken. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. De categorieën kunnen worden gebruikt om het onderwerp weer in deelonderwerpen uit te splitsen.

U kunt een blokje met het laatste nieuws aanmaken indien u dat wilt. Bovendien kunt u stukken tekst op uw startpagina’s toevoegen als u dat wilt. U voegt makkelijk het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, indien u dat wilt. Verder kunt u stukken tekst op uw startpagina’s aanmaken op het moment dat u dat wilt. Verder is een weerkaartje eenvoudig toe te voegen.
Free Web Hosting