Begin een moderne startpagina website

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s een interessante rol spelen. U zult een groot aantal Nederlandstalige startpagina websites aantreffen. Op een enorme hoeveelheid websites kunt u gratis uw eigen startpagina maken.

Her en der is er een goed script te vinden. Neem bijvoorbeeld eens de pagina door. Webruimte en registratie van een eigen domein zijn ook nodig. Voor het webhosting pakket en het domein dient u ieder jaar te betalen. De eerste keer dat u een bezoek brengt aan de website, wordt het installatieproces gestart.

U krijgt de beschikking over verschillende widgets die op uw startpagina’s geplaatst kunnen worden. Zo is een nieuwsblokje toevoegen makkelijk te doen. Een RSS feed die u heeft gevonden aanmaken is verder mogelijk. Dit is bovendien mogelijk voor de paginabeheerders die zich op uw website registreren middels het aanmeldformulier.

U kunt op verschillende manieren geld verdienen met het startpagina script. Zo kunt u eenvoudig backlinks met het script verkopen. Daarbij kan er op verschillende manieren worden betaald voor de plaatsing van een link. De gewenste dochterpagina voor de link kan daarbij door de bezoeker eenvoudig worden geselecteerd.

Via een veilig PHP inlogsysteem kunnen paginabeheerders inloggen. Ingevoerde gegevens worden gecontroleerd. Hiermee geeft u hackers geen kans. U kunt zo inkomsten genereren met uw startpagina website. De kosten kunt u op deze slimme weer terugverdienen.
Free Web Hosting