Eigen startpagina

Misschien heeft u nog geen eigen startpagina aangemaakt omdat u geen verstand van de techniek heeft. Maar u heeft helemaal geen kennis van de techniek nodig om uw eigen startpagina aan te maken. Startpagina scripts zijn juist geschreven met de gedachte om mensen zonder programmeerkennis toch de mogelijkheid te geven een linkpagina in elkaar te zetten. Aan deze bedoeling is na verloop van tijd nog steeds niets veranderd. Het script op de startpagina website zorgt ervoor dat er een werkende link wordt weergegeven naar de websites die u opgeeft.

Eigenlijk is een internetverbinding het enige wat u nodig heeft. En een e-mailadres waarop men u kan bereiken. En u moet natuurlijk weten welke links u gaat plaatsen. Om een eigen startpagina aan te maken, dient u zich eerst te registreren bij een startpagina website. Na de registratie krijgt u toegang tot de beheerschermen. Dit is het gedeelte waar u dochterpagina’s kunt aanmaken en aanpassingen kunt doen.

Bent u op zoek naar meer informatie hierover? Hier en daar zijn er artikelen over dit onderwerp geschreven. Zo is het artikel Bouw je eigen startpagina het doornemen waard. Op die site zijn er nog een aantal andere artikelen over het beheer van een eigen startpagina. U kunt er meer artikelen over het beheer van een eigen startpagina vinden.

Doorgaans hoeft u niet te betalen voor het maken van uw persoonlijke startpagina. Omdat er ook geen technische kennis nodig is, is er eigenlijk geen reden om niets te doen. Het aanmaken van een startpagina en het toevoegen van de eerste links is binnen een half uurtje gepiept.
Free Web Hosting