Een eigen startpagina website realiseren

Verder krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende startpagina in zijn venster krijgt. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het PHP inlogsysteem van de beheerpaneel is daarnaast veilig in elkaar gezet.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpaginascript. Moedwillig schade aan uw startpagina website doen wordt zo een stuk lastiger. Dit is wel noodzakelijk aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden. Zou u zo een tool wel willen kopen, dan verwijs ik u graag naar Het maken van een nieuwe startpagina website. U hoeft zelf niets meer te ontwikkelen wanneer u het startpagina script koopt. Het samenstellen van uw eigen startpagina website is met behulp van het script in een zucht en een scheet gedaan. Er zit geen beperking op het aantal startpagina’s dat u met het script kunt toevoegen op uw site. Op de website van de ontwikkelaar vindt u een handleiding.

In het geval dat u dat wilt dan kunt u simpel een blokje met het meest recente nieuws aanmaken op een startpagina. Met het startpagina script is het verder mogelijk om informatieve teksten aan uw startpagina’s toe te voegen. U kunt een blokje met het laatste nieuws plaatsen indien u dat wilt. Het aanmaken van informatieve stukken tekst op uw dochterpagina’s is een andere mogelijkheid van het startpagina script. Verder is een weerkaartje gemakkelijk toe te voegen.
Free Web Hosting