Uw eigen advertentie website maken

Een extra zakcentje verdienen is prima te doen met een eigen marktplaats. Het is daarbij niet nodig om zelf een script te bouwen. Ter ondersteuning daarbij is het mogelijk om een marktplaats script te kopen. U kunt met zo een PHP script direct beginnen met het inrichten van uw advertentie website. Het is niet lastig om met behulp van het script een eigen marktplaats te maken. Over een dergelijk script leest u op de pagina marktplaats PHP script meer. Een marktplaats script is online te kopen. Als uw betaling goed verlopen is, kunt u direct de bestanden van het script downloaden.

De installatie van het script dient op een webhosting pakket te worden uitgevoerd. Een meegeleverd installatie script handelt de installatie voor u af. Eerst dient u de bestanden naar uw webhosting pakket te kopiëren. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek op uw nieuwe website geactiveerd. U krijgt de volledige controle over de categorieën op uw website. Gedurende het installeren kunt u een beheerdersaccount aanmaken. U kunt dit account gebruiken om de rubrieken op uw marktplaats website aan te passen. U kunt ook alle andere instellingen op deze wijze gemakkelijk aanpassen.

Zou u een dergelijk script graag inzetten voor het beginnen van uw eigen marktplaats? U kunt via genoemde link meer informatie krijgen. U heeft de mogelijkheid om kosten in rekening te brengen bij de registratie op uw website. Een prijs is ook aan allerlei andere opties op uw website te koppelen. Voor het ontvangen van betalingen is er een koppeling met een betaalprovider. Het is mogelijk om een aantal foto’s aan een advertentie toe te voegen. Via de backend stelt u op een eenvoudige wijze het maximum aantal foto’s per advertentie in. Ook kleuren en dergelijke zijn op dezelfde wijze heel gemakkelijk naar wens aan te passen.
Free Web Hosting