Uw eigen startpagina maken

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. Er is een mogelijkheid dat een bepaalde hobby u ertoe aanzet. Maar er kan ook een commerciële motivatie zijn. Eenvoudig uw favorieten online plaatsen kan natuurlijk ook een drijfveer zijn.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Verder zult u zich moeten beramen op een naam voor het subdomein waarmee uw startpagina te bereiken zal zijn. Voor het aanmaken van uw eigen startpagina moet u bij veel websites uw e-mailadres bevestigen.

Om links toe te kunnen voegen aan uw startpagina, zult u eerst één of meer rubrieken moeten toevoegen op uw dochterpagina. Zo kan er een ordening op uw startpagina worden aangebracht. Waar een startpagina vaak over een bepaald onderwerp gaat, kunt u met de rubrieken deelonderwerpen aanmaken en de links daarin onderverdelen.

Om meer over startpagina’s te weten te komen, kunt u Startpagina script doornemen. Met voldoende kennis bouwt u binnen een handomdraai straks uw eigen startpagina. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

Het maken van een eigen startpagina kan kosteloos. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.
Free Web Hosting