Maak je eigen startpagina website

U kunt backlinks gebruiken om uw website beter vindbaar te maken in de diverse zoekmachines. Startpagina’s worden daar nog vaak voor gebruikt. Een dochterpagina samenstellen is op een groot aantal sites dan verder gratis te doen.

De pagina Eigen startpagina bevat alle informatie die u daarvoor nodig heeft. Het grote pluspunt is dat u niet hoeft te wachten tot een webdeveloper het script klaar heeft. Tevens zonder dat u technische kennis heeft kunt u er zo mee aan de slag. U kunt verder iedere startpagina een uniek subdomein geven. Functionaliteiten voor de dochterpagina’s hoeft u niet meer zelf te programmeren. U kunt dus direct na het kopen van het script met uw startpagina website aan de slag.

Het is verder niet ingewikkeld om zelf een startpagina website op te zetten. U heeft een eigen domein en webruimte ervoor nodig. Op het moment dat u meteen aan de slag wilt, is het raadzaam om een startpagina script te kopen. Een startpagina script bevat de benodigde functies voor het realiseren van een eigen startpagina website. Het is dan niet meer nodig om zelf een PHP script te schrijven.

U kunt op een makkelijke manier een extra inkomen met het startpagina script realiseren. Geld kan worden verdiend met de verkoop van backlinks. U mag zelf bepalen hoeveel u voor de links vraagt.

Gebruikersregistratie is eventueel aan te zetten. Daarmee kunnen ze zelf aan de slag met een dochterpagina. Bezoekers mogen bovendien het gewenste subdomein opgeven. Op iedere dochterpagina wordt het aantal links onderaan weergegeven.
Free Web Hosting