Tools voor site maken

Bij het bouwen van een zakelijke website kunt u van een tool gebruikmaken. Men noemt zo een tool ook wel een content management systeem. Een CMS systeem is met behulp van de link Site hulpmiddelen simpel te bemachtigen. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Gedurende het eerste bezoek van de website wordt het installatiescript geactiveerd. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen tijdens de installatie worden opgegeven. Gedurende de installatie is tevens het aanmaken van een beheerdersaccount mogelijk. Wijzigingen zijn met dit account behoorlijk simpel aan te brengen aan uw zakelijke website.

Wilt u aanbevelingen van klanten op uw website tonen? Het CMS systeem biedt functies om dat op eenvoudige wijze te doen. In een aanbeveling staat een positief verhaal van een klant over uw bedrijf. Voor het beheer van banners kunt u een afzonderlijk beheerscherm gebruiken. Banner rotatie is uiterst gemakkelijk in te schakelen.

Wilt u verkopen middels uw website, dan biedt het CMS systeem daarvoor mogelijkheden. Indien u wilt kan het gehele bestelproces inclusief betaling online verlopen. Gaat het om downloadbare producten, dan worden deze automatisch naar de klant verstuurd. Zelf hoeft u daar alleen de betaalkoppeling voor in te stellen. Naar de klant wordt tevens een e-mail gestuurd met informatie rondom de bestelling. De inhoud van deze e-mail kunt u enigszins naar eigen inzicht wijzigen. Dat is ook met veel andere teksten op uw website mogelijk. Ongetwijfeld wilt u iets eerst zien voordat u het aanschaft.

De optie om een demo omgeving te bekijken wordt via de website van de aanbieder geboden. Zo kunt u een indruk van het systeem krijgen. En besluiten of u het wilt kopen.
Free Web Hosting