Uw moderne portaalsite samenstellen

Het zelf in elkaar zetten van een nieuwe startpagina website is niet lastig. Het is slim om van de mogelijkheden van een startpagina PHP script gebruik te maken hiervoor. Dit script ondersteunt u bij de belangrijkste stappen. Heeft u geen technische kennis, dan nog zult u uw weg met het script kunnen vinden.

Neem het artikel Nieuwe startpagina door als u meer zou willen weten over het gebruik van een startpagina PHP script. Dat artikel bevat een verwijzing naar een site waar een dergelijk script te koop is. Het is niet ingewikkeld om een dergelijk script te gebruiken voor het bouwen van een eigen startpagina website. De bedoeling is dat de bestanden naar uw webruimte worden gekopieerd. Naast een webhosting pakket is het handig om een eigen domeinnaam te registreren.

U kunt een onbeperkt aantal dochterpagina’s aanmaken op uw startpagina website. Over het algemeen zal een dochterpagina rondom een specifiek thema zijn gebouwd. De mogelijkheid om zelf het subdomein van een nieuwe dochterpagina in te vullen is erg handig. U kunt er zo namelijk voor zorgen dat het subdomein bestaat uit relevante zoektermen. Daarnaast kunt u de zoektermen per afzonderlijke dochterpagina heel eenvoudig invoeren in het beheerscherm.

Een nieuw account kan via een registratieformulier op uw website worden aangemaakt. Men kan via het aangemaakte account een eigen startpagina aanmelden. Eenmaal ingelogd kan men een eigen startpagina samenstellen. Naast links zijn er allerlei andere zaken toe te voegen aan de eigen startpagina. Men kan naast links ook widgets toevoegen aan een startpagina. Een beheerder kan de metagegevens van zijn startpagina eenvoudig instellen tijdens het aanmaken.

Met een beheeraccount heeft u binnen de beheeromgeving meer opties. Zo kunt u banners plaatsen die overal zichtbaar zullen zijn. Het aanpassen van het kleurenschema van uw advertentie website is ook eenvoudig te doen. De koppeling tussen een aanvraag en de juiste dochterpagina legt het script voor u. Aan de hand hiervan wordt bepaald welke gegevens uit de database zullen worden opgehaald en worden weergegeven aan de bezoeker.
Free Web Hosting