Wil je een eigen advertentie website bouwen?

Er is met een advertentie script veel mogelijk. De topadvertentie geeft daarbij mogelijkheden voor inkomsten. U staat met een topadvertentie enige tijd bovenaan het overzicht met uw advertentie. U kunt zelf bepalen uit welke opties de adverteerder kan kiezen voor de topadvertentie.

Het artikel marktplaats PHP script bevat een link naar een website waar het script aan te schaffen is. Voor het ontwikkelen is de scripttaal PHP gebruikt. Houd in uw achterhoofd dat u ook een database dient aan te maken. Ook met weinig kennis van de techniek zult u waarschijnlijk geen problemen ondervinden tijdens het werken met het script. Tijdens het installeren van het script kan een account voor het beheer aangemaakt worden.

Aanmelden op uw advertentie website is voor adverteerders een kwestie van het registratieformulier invullen. Het script maakt na het invullen van het registratieformulier een account aan voor de nieuwe adverteerder. Via het gebruikersaccount kunnen advertenties worden aangemaakt en gewijzigd. U kunt inkomsten genereren met het aanbieden van extra opties waaruit bij het plaatsen van een nieuwe advertentie kan worden gekozen.

Via een reactieformulier kan op een advertentie worden gereageerd. U kunt vanuit iedere advertentie dit formulier gemakkelijk opvragen. Daarbij wordt gepoogd om spam zoveel mogelijk te filteren en te blokkeren. Men kan ook advertenties melden wanneer men oplichting of fraude vermoed.

Het script bevat verder de mogelijkheid om op advertenties te bieden. Een adverteerder mag zelf bepalen of er geboden mag worden. De adverteerder wordt per e-mail van ieder bod op de hoogte gesteld. De hoogste biedingen worden bij advertenties weergegeven. De adverteerder kan via een formulier eenvoudig contact opnemen met iedere persoon die een bod heeft uitgebracht. Ook kunnen biedingen weer verwijderd worden. Het is voor zowel de bieder als de adverteerder mogelijk om een bod te verwijderd.
Free Web Hosting