Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Het bouwen van uw eigen startpagina kan verschillende aanleidingen hebben. Het kan zijn dat u graag een linkpagina omtrent uw hobby wilt opzetten. Maar er kan ook een commerciële motivatie zijn. Eenvoudig uw favorieten online plaatsen kan natuurlijk ook een drijfveer zijn.

Stap 1 is het uitkiezen van een goede portal website waarop u de startpagina gaat aanmaken. Daarnaast is het van belang dat u een naam verzint voor het subdomein van uw linkpagina. Vervolgens is het ook belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft dat werkt.

Om links toe te kunnen voegen aan uw startpagina, zult u eerst één of meer rubrieken moeten toevoegen op uw dochterpagina. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Links over een bepaald onderwerp kunnen zo bij elkaar worden geplaatst.

Lees de pagina Startpaginabeheer door om meer over startpagina’s te weten te komen. Het is een prima beginpunt voor het samenstellen van uw eigen startpagina. Een startpagina aanmaken is niet moeilijk.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.
Free Web Hosting