Gemakkelijk een eigen portaal site beheren

Ook kunt u voor affiliate marketing eenvoudig een startpagina website inzetten. Een affiliate link plaatsen is niet anders dan het toevoegen van een reguliere link aan een dochterpagina. Een pluspunt van zo een script is dat zelf programmeren niet meer noodzakelijk is. Ook is het toevoegen van affiliate banners gemakkelijk te doen. De meeste functies die u nodig heeft zijn reeds onderdeel van een bestaand PHP script. Het PHP script installeren kan ook met hulp van de ontwikkelaar als u dat graag wilt. U kunt het door de ontwikkelaar op uw eigen hostingpakket laten installeren. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. U hoeft geen aparte folders voor de verschillende dochterpagina’s van uw website aan te maken. Het script handelt dit allemaal voor u af. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. Het is een goed idee om Maak eenvoudig een nieuwe startpagina website eens te bekijken. Men heeft bij de ontwikkeling van het script gebruikgemaakt van de scripttaal PHP. PHP wordt door de meeste hostingproviders ondersteund.

U plaatst de bronbestanden in eerste instantie op uw webhostingpakket. Tijdens uw eerste bezoek aan de nieuwe website wordt de installatie gestart. Gedurende het uitvoeren van het installatiescript kunt u de belangrijkste gegevens voor uw website doorgeven. Ook kunt u de database gegevens invoeren tijdens de installatie. De content van uw startpagina website zal door het PHP script in de database worden opgeslagen.

Omdat men zich op uw website kan registreren kan men vrij eenvoudig een eigen startpagina samenstellen. Het is niet nodig om verschillende folders aan te maken op uw webhosting pakket voor de dochterpagina’s. Voor alle dochterpagina’s handelt een centraal stukje PHP code de browser-aanvragen af. Het centrale blok code zal de juiste pagina gegevens uit de database ophalen. U kunt met het PHP script ook de voorpagina van uw startpagina website aanpassen. Het aantal kolommen waaruit een nieuwe startpagina dient te bestaan, kan bij het aanmaken van de startpagina worden geselecteerd. Men kan de rubrieken heel gemakkelijk verplaatsen met behulp van de muis.
Free Web Hosting